Menu's
Menu van de Chef
Menu van de Chef
1/2 Kreeft i/d oven / blanke boter
OF
Franse Gillardeau Oesters (6st.) (koud)
OF
Gegratineerde Franse Gillardeau Oesters (6st.) (warm)
OF
Huisbereide Ganzenlever
---
Slibtongen "Meunière" / fris slaatje / frietjes
OF
Stoofpotje van Lotte / jus van Chablis / kasteelaardappel
OF
Fazant Fine Champagne / wintergroentjes / Amandelpoffertjes of kroketten of gebakken krieltjes
OF
Contrefilet Finse Freygaard Sashi / 3 à 4 weken Dry-Aging / Frietjes of kroketten of gebakken krieltjes
---
Dessert van de chef
LET OP: Amandelpoffertjes & kroketten zijn niet geschikt voor de Airfryer
Eindejaarsmenu
Eindejaarsmenu
1/2 Kreeft i/d oven / blanke boter
OF
Franse Gillardeau Oesters (6st.) (koud)
OF
Gegratineerde Franse Gillardeau Oesters (6st.) (warm)
OF
Tosti "deluxe"/ Coquilles / Spinazie / Ganzenlever / Truffel
---
Hertenkalf Grand Veneur / wintergroentjes / Amandelpoffertjes of kroketten of gebakken krieltjes
OF
Filet van Noordzeetong krokante korst van comtékaas en hazelnoot / jus van Chablis / groene asperges / zalf van aardpeer
---
Dessert van de chef
LET OP: Amandelpoffertjes & kroketten zijn niet geschikt voor de Airfryer