Hapjes

  • Panna cotta van asperges / gerookte zalm
  • Gaspacho van komkommer en munt
  • Rilette "Prinsessehof"

 

Voorgerecht

Gamba's in de oven / notenlookboter /frisse couscoussalade

OF

Halve Kreeft in de oven met kruidenboter (suppl. 7€)

Of

Sint-Jacobsnootjes gegratineerd / Jus van Champagne

OF

Huisbereide garnaalkorketten

OF

King Crab / blanke botersaus / fijne groentjes (suppl. 10€)

OF

Vitello Tonato

 

Hoofdgerechten

Lamskroon / lentegroentjes / gratinaardappelen /
jus van port & honing

OF

Kabeljauwhaasje "Royal" / asperges / ratte aardappelen / Jus van waterkers

OF

Dunne lende Friese Holstein "Dubbel Doel" / salade & friejtes / saus naar keuze

OF

Tajine van warme zeevruchten / Griekse pasta

 

Dessert

Dessert van de chef